El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Climent i Jordi Pla repassen la gestió de la conselleria i prioritzen les necessitats de Cocentaina

Imatge de la reunió de treball

Jordi Pla aposta per aprofitar la marca "Fira de Cocentaina" i els encants naturals de la Serra de Mariola per potenciar el Turisme

Acte conjunt del conseller d’Economia, el murer Rafa Climent, i el candidat per Compromís a Cocentaina, Jordi Pla per a repassar les accions desenvolupades pel govern autonòmic a El Comtat i també per parlar de futur. L’atenció a les PIMES i la millora d’infraestructures industrials, prioritats.


La Casa de la Joventut de Cocentaina ha estat el lloc triat perquè el conseller d’Economia, Rafa Climent, explicara la seua gestió desenvolupada al llarg de quatre anys al govern valencià. Millora en els polígons de la comarca, polítiques d’eficiència energètica, defensa del Comerç tradicional i plans concrets per a la contractació de menors de 30 anys i majors de 45 respectivament, resumeixen aquest període.

A Climent l’ha acompanyat Jordi Pla, qui ha traçat les que seran les grans línies d’impuls per a l’economia del Col·lectiu-Compromís. Pel que fa a la indústria, Pla explicava l’aposta de la coalició per un Pla de Modernització de Polígons Industrials que solucione els problemes d’accés al polígon dels Algars, millore la connexió d’Internet i de gas i que aposte per les energies renovables. Així com, per una millora del servei de recollida i neteja.

Una altra prioritat passa perquè el consistori ajude a exportar a les xicotetes empreses i els facilite l’accés a la digitalització dels seus processos productius. Segons Pla, “no pot ser que perquè aquestes propostes siguen aportacions del Col·lectiu-Compromís, l’equip de govern no les pose en marxa. Cocentaina necessita grans consensos en temes estratègics i que cada u es deixe el carnet del partit en casa i mire pel bé del nostre poble”, afirma Pla.

Per últim pel que fa al Turisme, Pla pensa que cal aprofitar la Marca Fira de Tots Sants per a impulsar-ho durant tot l’any. També s’ha de potenciar el turisme natural, amb la Serra Mariola com a màxim exponent, i el turisme esportiu a través del cicloturisme. Pla sosté que“els Campionats d’Espanya i el final d’etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana han de servir d’impuls per a portar a terme una estratègia concreta i planificada per a fer de Cocentaina un lloc d’encontre per als cicloturistes”.