El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Climent obri la 15 edició de la Fira Gastronòmica de Muro

El conseller felicita la població per la consolidació del certamen

El Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Treball, Rafa Climent, no falla a la cita anual i inaugura oficialment la Fira Gastronòmica de Muro, que compleix 15 edicions. El suport institucional i econòmic de la Conselleria a la vila murera és incondicional: 5 milions d'euros invertits en quatre anys.

A principis del mes d'ocubre, la cita d'oci i gastronomia ineludible es viu a Muro, on se celebra la Fira que acompleix enguany 15 edicions. I mai falta el conseller murer, Rafa Climent, que aquest divendres l'ha visitada junt a l'alcalde de la localitat, Gabriel Tomàs, la regidora de Turisme, Aida Martínez i la resta de regidores i regidors de l'ajuntament murer.

El conseller ha felicitat a l'ajuntament per l'organització d'aquest certamen que, segons ha declarat, compleix "15 anys i que està totalment consolidat".

CLiment ha recordat el suport de la conselleria a aquest esdeveniment i als comerços i empreses de la població murera, ja que des de la legislatura passada fins a l'actualitat, Muro ha rebut "més de cinc milions d'euros només de la conselleria d'Economia a través de les seus direccions generals i les seus entitats dependents Ivace i Labora, fent una important aposta per la indústria, ocupació, comerç i energies sostenibles de Muro".