El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Climent sobre L'Espartal III de Xixona: "Hem de dir a l'empresariat que aposte per aquest polígon"

El poligon es troba en l'entorn de major tradició en el sector del torró i del gelat

L'Espartal III de Xixona compta amb 42 parcel.les disponibles amb una superfície d'entre 900 i 5.875 m2 i es troba situat a l'entorn de major tradició en el sector del torró i del gelat. En la jornada 'Ivace i L'Espartal III: Una oportunitat per al desenvolupament empresarial', s'ha posat en valor aquest poligon situat a "l'entorn de major tradició en el sector del torró i del gelat". ARAMULTIMÈDIA ha estat a Xixona i ofereix aquest vídeo amb declaracions de Rafa Climent, Conseller d'Economia Sostenible, i Isabel López, Alcaldessa de Xixona.

El poligon industrial L'Espartal III de Xixona compta amb 42 parcel.les disponibles amb una superfície d'entre 900 i 5.875 m2 i es troba situat a l'entorn de major tradició en el sector del torró i del gelat. En la jornada 'Ivace i L'Espartal III: Una oportunitat per al desenvolupament empresarial', s'ha posat en valor aquest poligon situat a "l'entorn de major tradició en el sector del torró i del gelat".

Cal recordar que l'Alacantí, junt a altres comarques, podran beneficiar-se del Pla d’Ajudes a Polígons Industrials als exercicis 2018-2019. ARAMULTIMÈDIA ha estat a Xixona i ofereix aquest vídeo amb declaracions de Rafa Climent, Conseller d'Economia Sostenible, i Isabel López, Alcaldessa de Xixona.