El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Climent: "Tenim el repte d'aprofundir en les polítiques del Botànic I"

El conseller mostra la seua intenció de "treballar colze amb colze" amb el pròxim equip de govern de la Mancomunitat Alcoià-Comtat per avançar en la construcció d'un polígon mancomunat a les nostres comarques.

 

El recentment designat conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climet, ha valorat a ARAMULTIMÈDIA la nova etapa que s'obri per a ell al capdavant d'una de les carteres del Consell de la Generalitat. Assegura Climent que la prioritat del seu equip serà aprofundir en les polítiques del govern del botànic I, amb projectes com el de la llei d'atracció d'inversions prioritàries o el de modernització dels polígons industrials. En aquesta última línia, el conseller mostra la seua intenció de "treballar colze amb colze" amb el pròxim equip de govern de la Mancomunitat Alcoià-Comtat per avançar en la construcció d'un polígon mancomunat a les nostres comarques.

Així doncs, la conselleria que encapçala Climent està a expenses de la constitució de la nova gerència de la mancomunitat per a mamprendre l'estudi que determinarà la ubicació del polígon mancomunat. On el conseller no té dubtes és en l'atribució de competències dins del seu equip; assegura que la que fóra directora de l'IVACE durant els darrers quatre anys, l'alcoiana Júlia Company, continuarà treballant al seu costat: "És una persona de la meua estricta confiança i serà proposada per a una direcció general determinada"

Altres dels eixos pels quals advoca Climent per a la política valenciana és la feminització de l'economia, una tasca que "s'ha d'abordar de manera transversal des de totes les conselleries". També considera necessari seguir fent avanços en el foment de l'ocupació estable i de qualitat, i en la tasca de pedagogia envers la transició ecològica i les polítiques d'economia circular.