El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Miró: “El regidor de festes ens té acostumats a les seues ficades de pota”

El portaveu del Partit Popular s'ha referit amb aquestes paraules al regidor Raül Llopis en relació a la pujada accidental dels preus de les entrades al Tirisiti. L'empresa que gestiona la venda d'entrades ha incrementat accidentalment les despeses de distribució de cada entrada en 0,61 cèntims.

La noticia sobre la pujada dels preus l'ha desvetllada ARAMULTIMÈDIA després que aquest 19 de desembre s'hagen posat a la venda les entrades del Betlem de Tirisiti per al públic general. 

Els populars consideren que la representació del Tirisiti ha estat "plagada de contradiccions i mala gestió per part del regidor de cultura de l'Ajuntament d'Alcoi" de qui consideren que "ens té ja acostumats a les seues ficades de pota". La problemàtica de les entrades se suma segons el PP als dubtes inicials sobre si la representació del Tirisiti es contractaria com a contracte artístic o com a contracte menor; o també a la “tardança i ombres en la contractació de les llums de Nadal, que es fabriquen i col·loquen en 48 hores".