El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Miró: "L'alcalde menteix i tracta de posar-se medalles amb les vivendes Sant Jordi"

"Estem en pre-campanya electoral, l'alcalde Toni Francés menteix i tracta de posar-se medalles pel que fa al bloc de vivendes Sant Jordi d'Alcoi". Aquestes idees resumeixen les declaracions vessades pel candidat a l'alcaldia d'Alcoi pel PP, Rafa Miró, al voltant de l'anunci de Francés fet dilluns quan deia que ell havia aconseguit una inversió de 600.000 euros per desbloquejar la finalització de les obres del grup Sant Jordi, al barri de l'Eixample. Segons Miró, la situació no l'ha resolta Toni Francés i sí el director general d'infraestructures, Vicente Dómine, els veíns i el mateix Rafa Miró. Notícia relacionada. 6 00.00 euros per acabar les vivendes del grup Sant Jordi

"Estem en pre-campanya electoral, l'alcalde Toni Francés menteix i tracta de posar-se medalles pel que fa al bloc de vivendes Sant Jordi d'Alcoi". Aquestes idees resumeixen les declaracions vessades pel candidat a l'alcaldia d'Alcoi pel PP, Rafa Miró, al voltant de l'anunci de Francés fet dilluns quan deia que ell havia aconseguit una inversió de 600.000 euros per desbloquejar la finalització de les obres del grup Sant Jordi, al barri de l'Eixample. Segons Miró, la situació no l'ha resolta Toni Francés i sí el director general d'infraestructures, Vicente Dómine, els veíns i el mateix Rafa Miró. 

Segons es desprén de les declaracions de Miró, Toni Francés s'ha 'apuntat el tanto' del desbloqueig de les obres de rehabilitació del bloc de vivendes Sant Jordi. El candidat a l'alcaldia pel PP alcoià sosté que Francés ha estat citat a la Generalitat per informar-lo que hi ha 600.000 euros per acabar els treballs, però que aquesta bona noticia té uns responsables: els veïns de la mà de Tomás Santonja, el director general d'Infraestructures, Vicente Dómine i el mateix Rafa Miró.

El també director general d'Ocupació de la Generalitat, Rafa Miró, ha declarat al respecte que "els alcoians no es mereixen un Alcalde que els esmenta. És clar que davant la falta de gestió municipal i després de paralitzar la ciutat quatre anys es veuen en l'obligació de fer veure que han fet alguna cosa pels ciutadans, però el que no podem permetre és que siga aprofitant-se del treball d'altres persones".

Els motius de la mentida, segons Miró, tenen a veure amb el periode pre-electoral, perquè "la forma d'actuar del PSOE demostra una clara apropiació indeguda dels fets. No ha sigut el tarannà negociador i les habilitats d'arribar a acords pel que s'ha distingit l'actual govern en l'actual legislatura. En aquest cas, tampoc". 

Segons el líder del PP a Alcoi, el desbloqueig de l'obra és responsabilitat dels veïns i del mateix Miró