El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Serralta opta de nou a l'alcaldia pel PP d'Ibi

Rafa Serralta amb Pepe Císcar, Isabel Bonig i Cësar Sánchez, en l'acte de presentació dle candidat

En cas de ser triat, seria la segona legislatura al capdavant del consistori iberut. La seua candidatura s'ha presentat oficialment en un acte amb els presidents provincial i regional del partit.

El Partit Popular ha presentat oficialment al seu candidat a l'alcaldia per a Ibi, Rafa Serralta, que repeteix com a alcaldable. A la presentació oficial de Serralta han acudit els presidents regional i provincial del partit, Isabel Bonig i Pepe Císcar, així com el president de la Diputació i membre de l'executiva local César Sánchez. Durant la seua intervenció, els tres dirigents del partit han destacat la "naturalitat, honestedat i capacitat de treball" del candidat. 

Per la seua banda, Rafa Serralta ha destacat les ganes de dur endavant projectes que "han començat durant aquests anys enrere i estan per terminar, així com altres molts que tenim al cap i que estan pensats per i para el municipi iberut". Serralta també va agrair la "gran implicació" de l'equip que li ha acompanyat en aquesta legislatura, i destaca "la gran unió que s'ha forjat durant mesos de dur treball en què, amb bon ambient, tenacitat i moltes ganes de treballar, hem aconseguit que Ibi haja avançat i crescut, i esperem comptar amb una nova oportunitat per fer-ho créixer encara més". 

Rafa Serralta, actual alcalde i candidat a l'alcaldia d'Ibi

El Partit Popular ha presentat ja a molts dels seus candidats per als municipis de les nostres comarques. Com ja els ha contat ARAMULTIMÈDIA, per a l'Ajuntament d'Alcoi es presenta el periodista Quique Ruiz; i per al de Cocentaina Ray Montava.