El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafa Briet revalida com a secretari general del PSPV-PSOE a les nostres comarques

Congrés a Banyeres, amb Briet al centre / PSPV - PSOE

Mireia Estepa i Patri Blanquer, com a representant de l’Executiva provincial i de l'executiva de Pedro Sánchez, respectivament, han estat també presents a Banyeres

Era l’única candidatura presentada per ser secretari general. Els socialistes de les nostres comarques han volgut unificar a un candidat aquest càrrec i el contestà, Rafa Briet, torna a ser triat. La llista barreja joventut i experiència, segons ha destacat el mateix Briet al congrés comarcal celebrat a Banyeres.

Rafa Briet es marca com a objectius el suport a les agrupacions locals i als regidors en la seua tasca. L’objectiu del PSOE a les nostres comarques és que els municipis “siguen un espai de convivència i que les persones que ací vivim gaudim de les mateixes oportunitats que si visquérem en altres llocs”.


El contestà també aposta per una visió comarcal de la industrial tradicional per a la “generació de riquesa i llocs de treball, però cal fer una aposta ferma per la innovació, la digitalització i els serveis públics”.


A banda de l’elecció de Briet, s’ha presentat a la Taula, les llistes per a la Comissió Executiva Comarcal, les persones que el mateix Congrés designava per a ser membres del màxim òrgan entre Congressos, el Comité Comarcal, la designació a representar a la comarca en el Comité provincial i a l’alcalde d’Alcoi Toni Francés com a representant de la comarca en el Comité Nacional que presideix Ximo Puig.