El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafael Castillo imparteix una conferència 'Autoliderazgo: valores i poderes’ després de la reunió setmanal del Rotary Club Alcoi Font Roja

Rafael Castillo imparteix una conferència 'Autoliderazgo: valores i poderes’ després de la reunió setmanal del Rotary Club Alcoi Font Roja
La conferència serà el pròxim dia 12 d'abril a les 20.30 h en l'Hostal Savoy

La reunió setmanal del Rotary Club Alcoi Font Roja serà el pròxim 12 d'abril i quan acabe, a les 20.30 h en l'Hostal Savoy, hi haurà una xerrada de la mà de Rafael Castillo, emprenedor, coach i mentor executiu, que impartirà la seua conferència ‘Autoliderazgo: valores i poderes’.

Rafael Castillo, emprenedor, coach i mentor executiu, impartirà la seua conferència ‘Autoliderazgo: valores i poderes’ després de la reunió setmanal del Rotary Club Alcoi Font Roja. La conferència serà el pròxim dia 12 d'abril a les 20.30 h en l'Hostal Savoy i l'accés és completament gratuït.

Durant la seua xerrada, Rafael que està especialitzat en equips i lideratge en valors, exposarà claus destinades a l'autoconeixement que porta a l'autoliderazgo ple per a aconseguir així decisions més encertades dirigides principalment, al món empresarial i professional.

Rotary Club Alcoi Font Roja compleix així el seu objectiu de servir a la comunitat mitjançant l'aportació d'idees i valors que puguen ajudar a millorar la societat i a més aquesta conferència se suma a les diverses iniciatives que ve mantenint des de la seua creació com a Club en Formació.

S t'interessa aquesta xerrada, pots reservar la teua plaça enviant un correu electrònic a l'adreça: presidente@rotaryalcoyfontroja.es a o tocar per telèfon al 679640655 (Santiago Cano).

A banda, cal destacar que Rotary Club Alcoi Font Roja té previst l'acte en el qual rebrà la seua Carta Constitutiva el pròxim 19 de maig.