El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafael Núñez Huesca, periodista alcoià i excoordinador de VOX, fitxa per l'equip de Díaz Ayuso

Núñez Huesca hauria sigut el responsable d'inventar la marca VOX durant una pluja d'idees amb el líder de la formació, Santiago Abascal

Segons informa EFE, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha incorporat al seu equip d'assessors al periodista alcoià Rafael Núñez Huesca, excoordinador de VOX en la província d'Alacant en 2014.

Nascut en Alcoi ara fa 38 anys, Núñez Huesca és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat d'Alacant i llicenciat en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d'Elx. També ha col·laborat amb mitjans com ara Libertad Digital, Intereconomía, ABC, La Gaceta o La Razón. Dins del seu full de serveis s'inclou haver sigut responsable de Comunicación de la Fundación Denaes (per a la defensa de la nació espanyola).

Em pareix que farà un gran paper com a assessor i, per això, l'he fitxat”, hauria indicat la presidenta regional de Madrid als mitjans de comunicació durant una visita a la IV edició de “Cómete Las Ventas”, un esdeveniment organitzat per la Comunitat de Madrid per a promocionar el sector agroalimentari.

Segons informacions de la Cadena Ser, Núñez Huesca fou el responsable d'inventar la marca VOX durant una pluja d'idees amb el líder de la formació, Santiago Abascal. "Sí, jo vaig batejar a la criatura", hauria assegurat l'alcoià en una intervenció a Intereconomia.