El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rafael Serralta vol revalidar l’alcaldia d’Ibi pel PP

Presentació a Ibi / PP

Carlos Pastor, del PP d'Alcoi, també ha estat a l'acte

És un dels alcaldes més veterans de les nostres comarques i encara es troba amb força per revalidar l’alcaldia d’Ibi. Rafael Serralta ha sigut presentat de forma oficial com a candidat a l’alcaldia d’Ibi.

Serralta ha rebut el suport de militants de les nostres comarques i de Toni Pérez, president del PP, a la província d’Alacant. Aquesta és la tercera presentació com alcaldable d’Ibi.


Serralta ha assenyalat la importància dels valors ètics i principis profunds, perquè en el seu audiència només ens queden persones buides. D'aquesta manera, amb l'amb l'ètica com a valor fonamental, va fer pública la seua candidatura a renovar l'alcaldia d'Ibi pel Partit Popular “desenvolupant per a això un projecte sòlid i sense fissures, amb un programa electoral coherent, ple de propostes pràctiques que es convertisquen en realitats, elaborat juntament amb els ciutadans que són els que amb les seues demandes i necessitats defineixen el full de ruta que hem de seguir.”

Per part seua, Toni Pérez, va aprofitar l'ocasió per a felicitar el candidat per les gestions realitzades al capdavant de l'Ajuntament i de la Regidoria d'Indústria i Ocupació, destacant la importància nacional i internacional de la indústria iberuda, i alabant el paper de Rafael Serralta en la consolidació d'un teixit empresarial que serveix d'exemple per a multitud de municipis.