El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Raquel Pla, Andrea Silva i Sonia Pla participaran al campionat d'Espanya de patinatge artístic

Aconseguiren la classificació a l'Autonòmic disputat a Vinaròs

Tres podis van aconseguir les representants alcoianes al campionat Autonòmic de patinatge artístic, dues primeres posicions i una segona ratificant una vegada més el domini en la majoria de categories convocades per la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana. Van obtenir la classificació per al Campionat d'Espanya en les seues respectives categories les esportistes Raquel Pla, Andrea Silva i Sonia Pla.

En la categoria cadet, Raquel Pla, del Club Patinatge Artístic Alcoi, aconseguia per primera vegada en la seua trajectòria esportiva l'Autonòmic. En aquesta categoria també va participar Mar Vidal, del Club Patinatge Artístic Santa Rosa que obtenia el lloc onze.

En la categoria júnior, brillant actuació de l'esportista Andrea Silva, independent, que aconseguia el campionat Autonòmic. Li acompanyava en el podi Sonia Pla, del Club Patinatge Artístic Alcoi, que aconseguia el subcampionat Autonòmic. Tancava el podi la contestana Malena Solbes, del CPA Cocentaina, que s'alçava amb la 3ª posició. 

Finalment en tercera, l'esportista alcoiana Julia Sanoguera, del Club Patinatge Santa Rosa, aconseguia la 10ª posició. També participà la murera Anna Doménech del Club Patí Mur que va aconseguir la 3ª posició.