El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Raül Llopis, un dels pilars de l'equip de Toni Francés

Raül és una de les cares més visibles del Partit Socialista i un dels pilars fonamentals al voltant del qual gira el projecte socialista d'Alcoi. Un home familiar, molt familiar i amant de tot el que afecta l'alcoiania en el sentit més estricte de la paraula. Satisfet i orgullós de defensar els interessos del seu poble com a regidor, ha estat el dinamitzador de la Cultura alcoiana en els últims anys.

Darrere de Raül, no més enllà d'uns mil·límetres de la dermis, trobem un home sensible i fàcilment emocionable. Emocionable en el sentit més estricte de la paraula. El mateix celebra un gol de l'Alcoyano com si hagués guanyat la Champions, que recorda amb orgull i tendresa la seua infantesa i el paper que el seu pare i sa mare han jugat en la seua Educació.

El fins ara regidor de Cultura (entre altres coses), és el número 9 pel PSOE en les eleccions del 28 de maig. Un pilar del govern de Francés que gaudeix de la seua faena en el dia a dia i que treballa de manera silenciosa per oferir noves alternatives culturals la ciutadania. A banda de la Cultura, ha estat en la darrera legislatura, regidor de política lingüística i de Seguretat.

Fester dels Realistes, convençut i militant, fa tot el que fa pensant en un homenet, el seu fill Ausiàs.