El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Raül Alcocel, més prop de ser el nou secretari general de CCOO Comarques Centrals

Manifestació de l'1 de Maig. Un dels sindicats és CCOO / Arxiu AM

La nova Comissió Executiva estarà renovada amb més del 60% dels seus membres respecte al darrer equip

El sindicat, Comissions Obreres a les nostres comarques, celebrarà el seu congrés el pròxim dimecres 28 d’abril a l’IVAM CADA Alcoi. Entre altres punts, es renovarà més del 60% de la seua Comissió Executiva. CCOO Comarques Centrals ha proposat l’actual secretari d’organització i formació sindical, Raül Alcocel i Maset, com a nou secretari general.

A les portes del primer de maig, CCOO Comarques Centrals celebrarà el seu V Congrés Intercomarcal en Alcoi. A causa de la situació sanitària marcada per la Covid-19, només podran acudir vora un centenar de persones.

En aquest congrés es donarà compte del treball sindical realitzat per l’equip que ha estat gestionat durant els últims quatre anys el sindicat a les nostres comarques. Aquests quatre anys no han estat exempts de dificultats com a conseqüència, per una part de les últimes restes de la crisi econòmica, i, per descomptat, la pandèmia de la Covid-19. Ambdues han comportat “conseqüències nefastes per als treballadors i les treballadores en ocupació i condicions laborals”, segons CCOO. Aquests problemes s’han donat tant en 2017, com en 2020.

En aquest Congrés també es triarà una nova Comissió Executiva que estarà renovada amb més del 60% dels seus membres respecte al darrer equip. Dins d’aquesta renovació també s’elegirà una nova secretaria general. La proposta de candidat a la secretaria general de CCOO Comarques Centrals és l’actual secretari d’organització i formació sindical, Raül Alcocel i Maset.

CCOO és una organització que treballa molt en el seu actiu sindical i té sempre com a objectiu treballar des de la base per a fer els canvis i renovacions necessaris, sempre amb criteris d'igualtat entre homes i dones, i, també, combinant experiència i joventut.