El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Raza DStudio escollida millor iniciativa en la VII Edició del programa Activa Àgora

Premi a Raza DStudio

Ucamper ha rebut un esment especial del jurat pel seu projecte de disseny i fabricació de mobiliari per a vehicles camper.

Es tracta d'un estudi d'animació 2D i 3D per a publicitat, cinema i TV, que a més ofereix tot tipus de serveis de màrqueting digital dirigits a empreses, i que pretén cobrir la falta d'aquesta mena de serveis especialitzats a la província d'Alacant

L'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa aquest primer semestre de 2021 la VII Edició del Programa Activa Àgora, amb el finançament de la Diputació d'Alacant, el suport del CEEI i la col·laboració de FEDAC i JOVEMPA. En aquesta nova edició han participat els projectes i empreses de recent creació seleccionats, l'interés de les quals radica a ser iniciatives que diversifiquen l'economia i poden ser reactivadores de l'economia local. El programa ha inclòs sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals i de networking que han tingut format presencial entre maig i juliol. 

El programa va finalitzar aquest dijous 9 de juliol amb la presentació de set dels projectes empresarials participants en aquesta setena edició com han sigut Ucamper, Silvia Colomer Paraules-Narradora oral, Infusiona-te, Raza DStudioSavoneko, Filando i Global Scanner. Per a això es va constituir una comissió formada per Alberto Belda (Ajuntament d'Alcoi), Natxo Gómez (FEDAC) i Javier Expósito (JOVEMPA), assistits per l'equip del CEEI.

Els projectes participants en aquesta setena edició s'han emmarcat en sectors com la fabricació de mobiliari camper, l'organització d'activitats de narració oral, l'alimentació ecològica, els productes d'higiene orgànics, el disseny en 2D i 3D, la consultoria de mercat i estratègia territorial, el disseny de producte artístic, el disseny de maquinària industrial i l'atenció a la diversitat funcional.

Alberto Belda, regidor d'Empresa, Formació i Innovació, va destacar l'elevada qualitat de tots els projectes presentats i la dificultat que va suposar per al jurat triar els guanyadors d'aquesta edició. “Tots ells tenen moltes possibilitats de veure la llum i de convertir-se en empreses viables i rendibles. Això ens satisfà molt perquè encaixa perfectament dins de l'objectiu d'aquesta iniciativa, que és generar ocupació i riquesa a Alcoi i el seu territori, al mateix temps que donar suport al talent i l'emprenedoria local”

A més, Ucamper ha rebut un esment especial del jurat pel seu projecte de disseny i fabricació de mobiliari per a vehicles camper.