El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reaccions a la remodelació de govern de Toni Francés: el Partit Popular d'Alcoi considera que són "canvis mínims que només serveixen per a realçar a Jordi Martínez"

"És un premi al conflicte i a l'enfrontament", diu el portaveu popular Quique Ruiz, sobre "la concentració de poder municipal en la figura de Jordi Martínez".


A continuació, la nota íntegra on el portaveu del PP a l'Ajuntament d'Alcoi, Quique Ruiz, valora els canvis en l'equip de govern fets per l'alcalde Toni Francés.

 

La falta de planificació d'Antonio Francés s'evidencia amb la remodelació de Govern

Un mes a fer uns “canvis mínims” que només serveixen per a realçar a Jordi Martínez Alcoi

El Partit Popular celebra que, per fi, un mes després d'anunciar-lo, l'alcalde, Antonio Francés, haja remodelat el Govern local. El portaveu del PP, Quique Ruiz, assenyala que el retard en l'aplicació de canvis respon a “la paràlisi d'un Govern en clara desbandada, en el qual uns regidors es jubilen i altres marxen a treballar a altres municipis”. Ruiz subratlla que “un Govern que té per objectiu treballar per Alcoi no pot permetre's el luxe de romandre en una situació de provisionalitat, com ha vingut succeint en l'últim mes”.

El regidor del PP adverteix de la “falta de planificació” de l'alcalde per a abordar la remodelació de Govern. Ruiz es pregunta si Francés no coneixia amb antelació la jubilació de Miguel Juan o la marxa parcial de Lorena Zamorano. “Li ha enxampat per sorpresa i per això ha tardat a reaccionar o és que com ningú fa res en aquest Govern és igual qui ho forme o quines delegacions tinga?”, manifesta l'edil.

A Ruiz el sorprén que l'alcalde haja tardat un mes a fer uns “canvis mínims”. L'edil destaca la concentració de poder municipal en la figura de Jordi Martínez, que assumeix Urbanisme i es converteix en vicealcalde d'Alcoi. “És un premi al conflicte i a l'enfrontament”, manifesta Ruiz.

El Partit Popular subratlla els nombrosos errors de gestió que Martínez acumula des de 2011: el conflicte amb la Policia Local, la retallada en el servei d'autobús urbà, l'eliminació aparcament, la implantació del sistema d'ADN caní, que finalment mai va arribar a aplicar-se, o els processos de conversió en zona de vianants: el primer anul·lat per la Justícia i l'actual amb fortes contestacions de veïns i comerciants.