El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rebeca Torró, candidata a consellera de Territori

Rebeca Torró
  • Una responsabilitat importantíssima i que li podria conduir liderar la candidatura del Partit Socialista en les pròximes eleccions de 2023 i disputar-li l'alcaldia Jorge Rodríguez.

El Conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha cessat la vesprada d'aquest divendres Rebeca Torró de les seues funcions e secretaria autonòmica d'eixe departament del Consell i apunta a ocupar la cartera de Territori. La remodelació es farà pública aquest dissabte a la vesprada.

Canvis al Consell a un any de les eleccions autonòmiques i locals i amb implicació per a Ontinyent i la Vall d'Albaida perquè Rebeca Torró podria ser nomenada aquest dissabte consellera. La cartera més possible és la de Territori que ocupa encara Arcadi España, per a qui Ximo Puig prepara una macro conselleria centrada en l'obtenció de fons europeus.
Rebeca Torró ha estat fins a aquest divendres secteraria autonòmica d'Economia i ha estat destituïda pel conseller Climent a petició del partit socialista en previsió d'acollir un nou lloc de responsabilitat.

Una responsabilitat importantíssima i que li podria conduir liderar la candidatura del Partit Socialista en les pròximes eleccions de 2023 i disputar-li l'alcaldia Jorge Rodríguez.
Rebeca Torró que va tindre un paper preponderant en els primers mesos de la pandèmia amb les gestions per a la importació de material sanitari.

L'ex tinent d’alcalde d’Ontinyent es va convertir en una de les figures destacades en l’arribada de la giga factoria de bateries de Volkswagen a Sagunt.

Torró fou la secretaria general d’Ontinyent, càrrec que ara ocupa Patri Folgueras, altra de les regidores de pes en el govern de Jorge Rodríguez en l’època abans que esclatara el cas Alqueria.