El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reciclar al Mercat de Sant Roc té prèmi: vals de compra a canvi de llaunes o plàstics

La maquina ens donara un incentiu a canvi de reciclar envasos i llandes.

Han instal.lat una màquina que és capaç de processar diferents tipus d'envasos com les llandes, les botelles de plàstics i inclús alguns envasos d'alumini. A canvi, dinerets en productes del mercat.

En l'actualitat el reciclatge com tot el que l'envolta és un punt a tractar del dia a dia. Recordem que l'estabilitat del nostre planeta és una de les principals idees que hem de tindre al cap sempre, per tal d'evitar accions que puguen perjudicar el medi ambient.

Des d'Alcoi s'ha plantejat una nova idea, però més concretament al Mercat de Sant Roc, on s'ha instal·lat un punt verd de reciclatge, una màquina que és capaç de processar diferents tipus d'envasos com les llandes, les botelles de plàstics i inclús alguns envasos d'alumini. A canvi, la màquina ens proporcionara un petit incentiu, amb el que més tard podrem fer ús al mateix mercat, però solament al Mercat de Sant Roc.

Pel que fa a la maquina, l'ús és bastant senzill, en ell solament s'haurà d'agafar els envasos, i introduir-los un a un dins del forat que es troba a la part superior, una vegada que han sigut tots introduïts ens esperem una petita estona perquè li done temps a escanejar, una vegada fet, se li dóna a l'únic botó que es troba a la part dreta, i per últim es rebrà el tiquet on solament pot tindre un ús al mateix mercat.

Al paréixer aquest és un dels moviments que vol fer el Mercat de Sant Roc, ja que volen fer moltes més accions per a fer possible que la gent recicle al mercat però també a casa.

Per això, des de ARAMULTIMÈDIA hem volgut conèixer el funcionament de la màquina i preguntar a la gent si també reciclen a casa. Tot al vídeo.