El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reclamen 24 anys de presó per a un pederasta d'Alcoi

L'Audiència d'Alacant acull aquests dies el juí contra un pederasta detingut a Alcoi. IMatge de Google Maps

A més de les dos víctimes acreditades, el suposat pederasta va intentar contactar i guanyar-se la confiança d'altres menors mitjançant les xarxes socials

L'acusat va abusar sexualment de dos menors, un d'ells amb "retard maduratiu". El juí s'ha iniciat aquest 12 de setembre a l'Audiència d'Alacant

L'Audiència d'Alacant acull aquests dies 12 i 13 de juliol el juí contra un home acusat d'abusar sexualment dos menors a Alcoi. Segons expliquen des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, els fets ocorregueren entre els anys 2015 i 2016, quan l'acusat, amb regals i diners, es va guanyar la confiança dels menors, un d'ells amb retard maduratiu. També els convidava a la seua casa, on els feia fotografies de contingut sexual, o els feia tocaments. 

Segons l'escrit de l'acusació pública, l'acusat també va intentar contactar amb altres menors mitjançant les xarxes socials. En una ocasió fins i tot va oferir 60 euros a una de les seues víctimes perquè anara amb ell a sa casa amb la intenció de tindre relacions sexuals. 

En el moment de la detenció, els agents localitzaren en el seu pis nombroses imatges de contingut pedòfil. El fiscal demana per a ell 24 anys de presó per dos delictes d'abús sexual a menors, un d'ells continuat, També inclou els delictes de corrupció de menors, inducció, promoció, afavoriment o facilitació de la prostitució de menors, a més de corrupció de menors. El juí s'ha iniciat aquest 12 de setembre a Alacant i està previst que s'allargue almenys dos dies.