El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Recollida de firmes perquè els atropellaments a ciclistes no queden impunes

La recollida de firmes serà diumenge dia 25 a les 11 del matí a la Plaça Espanya d'Alcoi.

Sota el hashtag #PorUnaLeyJusta, diumenge dia 25 a la Plaça Espanya d'Alcoi s'arreplegaran firmes perquè els atropellaments a ciclistes no queden impunes. Una iniciativa del Trialcoy Club de Triatlón.

Cada vegada hi ha més persones que usen la bicicleta com a mitjà de transport en tot el país i encara que és una iniciativa positiva per al medi ambient, el seu creixement no va de la mà del coneixement i conscienciació per part dels conductors que han d'anar en precaució a la carretera per a evitar la quantitat d'accidents que hi ha hagut en els quals s'han vist perjudicats els ciclistes.

Per aquest motiu, diumenge dia 25 a les 11 del matí s'ha programat per part de Trialcoy Club de Triatlón, una recollida de firmes sota el hashtag #PorUnaLeyJusta, perquè els atropellaments no queden impunes i per a què matar a algú quan es condueix embriagat o drogat no isca barat. Els punts fonamentals de la convocatòria són: una reforma urgent de la llei, canvis immediats en el Codi penal i erradicació de l'alcohol i drogues enfront del volant.

La recollida de firmes és per a totes les persones que estiguen sensibilitzades amb el tema i serà a la Plaça Espanya d'Alcoi. Hi haurà música i menjar.
La programació serà la següent:


• 11.00 h – Concentració dels ciclistes en la Plaça d'Espanya d'Alcoi.
• 11.15 h – Menjar popular
• 11.30 h – Recollida de firmes per la plataforma #PorUnaLeyJusta.
• 11.45 h – Lectura del manifest.

Si vols que canvien les coses i que hi haja més respecte en la carretera acostat a la Plaça Espanya i firma #PorUnaLeyJusta.