El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Recollida solidària de medicaments per a Ucraïna a Alcoi

“Campanya Solidària de Recollida d'Ajuda Urgent per a Ucraïna”
  • La recollida de medicaments serà del 28 de febrer al 4 de març.
  • Els punts de recollida són El Hogar de Paula i el Col·legi Salesians del Centre.

La invasió russa a Ucraïna ha generat un gran moviment de suport al poble ucraïnés, que pateix les conseqüències de la guerra. Des que va començar el conflicte bèlic s'han generat múltiples gestos de solidaritat amb Ucraïna, entre les quals destaquen les recollides de medicaments.

L'Associació d'Ucraïnesos d'Alacant "Slavútych", situada a Mutxamel, ha organitzat la “Campanya Solidària de Recollida d'Ajuda Urgent per a Ucraïna”. L’organització ha preparat recollides de medicaments i productes de primera necessitat per Alacant i, entre altres localitats solidàries, es troba Alcoi.

Les persones que vulguen col·laborar i aportar el seu granet d'arena poden fer les seues donacions en els punts de recollida situats en El Hogar de Paula (Avd. Almeda,45) i en el Col·legi Salesians del Centre del 28 de febrer al 4 de març a migdia.

Els medicaments i material de primers auxilis que es precisen en aquest moment al país són: Betadine, embenes de tots tipus, Silviderma, Linitul, Amfibrilina, Paracetamol, Ibuprofén, Nolotil, Aspirina, Omeprazol, Ramipril, Salbutamol, Amoxicil·lina, Corticoides tòpics, Antihistamínics orals, aigua oxigenada, sèrum fisiològic, analgèsics, torniquets, esparadrap i cotó.

Per a dur a terme la repartició d'aquests productes, l'Associació d'Ucraïnesos d'Alacant organitza camions que van directament a Ucraïna i, una vegada arriben a la frontera, les brigades del govern són les encarregades de repartir els productes per tot el país.