El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suport als emprenedors de la Foia de Castalla

Els encarregats de les dues institucions escenifiquen el conveni

Durant 2018 ambdues entitats ja han desenvolupat accions conjuntes com la programació de la jornada ‘Claus per millorar la teva comunicació 2.0 a les xarxes socials’ en el mes de setembre i la col·laboració en l'organització de l'esdeveniment Focus Pime i Emprendimiento Robòtica i Visió Artificial, celebrat el mes passat.

L'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca i el Centre Europeu d'empreses Innovadores CEEI Alcoi-València han signat un nou acord de col·laboració que permetrà la posada en marxa d'accions conjuntes en 2019, amb les quals recolzaran l'emprenedoria, la creació i la consolidació d'empreses en la Foia de Castalla.

Amb l'acord signat per Pedro Prieto, president d'IBIAE, i Jesús Casanova, director general de CEEI, es podran engegar conjuntament activitats en els àmbits de l'organització de jornades i tallers de formació, difusió d'informació, col·laboració en fòrums, trobades i premis empresarials, transmissió d'eines i metodologies, suport en l'assessorament a empreses, etc..

Segons Pedro Prieto, “IBIAE té com a finalitat tutelar, gestionar i representar a qualsevol nivell, els interessos empresarials comuns i facilitar la promoció comercial, industrial, social i cultural de la comarca de la Foia de Castalla”. En aquest mateix sentit, Jesús Casanova estableix que “en relació a aquest conveni, anem a estrènyer encara més nostra relació amb IBIAE i amb la Foia de Castalla”.