El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Recomanacions per al final d'etapa de Cocentaina de la Volta Ciclista a la Comunitat

L'etapa tindrà lloc el dissabte 3 de febrer

L'Ajuntament de Cocentaina fa una sèrie de recomanacions per a tots aquells amants de l'esport i el ciclisme de cara al final d'etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Els espectadors i aficionats han de seguir i respectar les instruccions de la Policia Local i la Guàrdia Civil, així com les dels organitzadors de la prova.  

L'Ajuntament de Cocentaina fa una sèrie de recomanacions per a tots aquells amants de l'esport i el ciclisme de cara al final d'etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Els espectadors i aficionats han de seguir i respectar les instruccions de la Policia Local i la Guàrdia Civil, així com els organitzadors de la prova.   

. La Guàrdia Civil tallarà la via 'Camí del les Folletes-Cantera Botella' de 8 a 18 hores. No obstant això, es deixaran passar cotxes fins que es complete l'aparcament existent, que és limitat.

. El tràfic per al veïnat de la via estarà permés sempre que mostren l'autorització que l'Ajuntament els enviarà i quedarà tallat definitivament a les 13 hores fins que acabe la carrera, aproximadament 16:30 hores.

. Està previst que el pelotó arribe a Cocentaina per a fer la primera volta a les 14 hores i que es faça meta a partir de les 15 hores.

. Recomanem a la gent que puje a peu a la Cantera i que seguisquen les instruccions de la Policia Local i la Guàrdia Civil, així com dels organitzadors de la volta, per la seua seguretat i la dels ciclistes participants.