El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reconeixement per als nous comerços del Centre d'Alcoi

Els emprenedors reben diplomes a l'Àgora.

L'Ajuntament ha fet entrega de diplomes als emprenedors i emprenedores que han rebut les ajudes municipals per a rehabilitar locals i obrir negocis al Centre d’Alcoi.

En l'acte, celebrat a l'Àgora aquest 2 de març- ha estat present l'alcalde, Toni Francés, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, i membres de la Mesa del Centre. En total, en aquesta edició, l'Ajuntament d'Alcoi ha donat 22 ajudes, 10 per a la rehabilitació de locals i 12 per la posada en marxa de negocis.

Respecte al tipus d'activitat dels nous negocis, hi ha cafeteries, bars, fisioterapeuta, farmàcia, fruiteria, serveis immobiliaris, serveis mòbils i un servei tècnic de bicicletes. Els negocis estan ubicats en el que l'Ajuntament ha determinat com a zona prioritària per a la dinamització econòmica, en concret, en els carrers Sant Nicolau, Sant Francesc, País Valencià, Sant Maure, Sant Domènec, Sant Blai, Pintor Casanova, plaça de Dins, Sant Llorenç, Sant Tomàs i Roger de Llúria.

Amb l'entrega d'aquestes ajudes, s'arriba a un total de 67 subvencions, 41 per l'obertura d'un nou negoci i 26 per a la rehabilitació de locals des que es crearen, ara fa tres anys.