El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rècord de participació en el VI Concurs de Robòtica organitzat pel Grup de Robòtica i Mecatrònica de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi

Èxit de participació en el VI Concurs de Robòtica /UPV
Aquest concurs ha sigut el preàmbul del Desafiament Internacional 'First Llec League'

 Èxit en el VI Concurs de Robòtica organitzat pel Grup de Robòtica i Mecatrònica de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi que va ser el preàmbul del Desafiament Internacional 'First Llec League'

La VI edició del Concurs de Robòtica, organitzat pel Grup de Robòtica i Mecatrònica de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi (GROMEP) s'ha celebrat en el pavelló d'esports de l'Edifici Georgina Blanes, dins de la programació de la Setmana de la Ciència.

El Concurs s'ha dividit en proves de Robòtica mòbil, en cinc modalitats: 'Siguelíneas LLEC', 'Siguelíneas LLIURE','Lluita LLEC', 'Lluita LLIURE' i 'Laberint'. L'objectiu principal és aconseguir que el robot mòbil complete una sèrie de circuits en el menor temps possible, seguint una línia traçada en la pista. Quant a la prova de siguelíneas, el robot que guanya els assalts és el que aconsegueix traure de la pista a l'un altre participant. I en la prova del Laberint, el robot ha de ser capaç de trobar el camí per a resoldre-ho i fer-ho en el menor temps.

Robòtica mòbil LLEC, està destinat a alumnes pertanyents a centres escolars d'Educació Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional o altres entitats relacionades amb el món de l'educació.

Per la seua part, en Robòtica mòbil LLIURE concursen qualsevol afeccionat a la robòtica de col·legis, instituts o altres entitats educatives.

El lliurament dels premis ha sigut el següent:

'Lluita lliure':

1er classificat: IES María Blasco de Sant Vicent del Raspeig.

Siguelíneas Lliure:

1er classificat: IES María Blasco de Sant Vicent del Raspeig.

'Siguelíneas LLEC':

1er classificat: IES Les Fonts de Villena

'Lluita LLEC':

1er classificat: IES Germans Amorós de Villena

'Laberint':

1er Classificat: IES Germans Amorós de Villena