El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Recortes Cero demana el vot a Alcoi en defensa de la unitat i per una redistribució de la riquesa

Gerrtru Hurtado, cap de llista per Alacant, en la taula informativa de Cervantes/RC-GV

"Ningú per baix dels 1.000 euros, i ningú per damunt dels 10.000 euros" és una consigna del partit respecte als salaris.

La cap de llista per Alacant Gertru Hurtado explica sobre la unitat que "no volem murs ni de Trump, ni de Torra, ni de Puigdemont. Volem la unitat del poble treballador per acabar amb les retallades".

Continua la campanya per a les eleccions nacionals, i Recortes Cero-Grupo Verde ha portat fins a Alcoi a la cap de llista per Alacant a les generals, Gertru Hurtado. Han instal·lat una taula informativa en el passeig de Cervantes, on informen a tots els interessats de les seues propostes. 

Gertru Hurtado explica dos punts fonamentals del seu programa: la redistribució de la riquesa "al servici de la gran majoria", i la defensa de la unitat. Per aconseguir el primer, es necessita blindar les pensions i fer una redistribució salarial: "ningú per baix dels 1.000 euros, i ningú per damunt dels 10.000 euros", diu Hurtado. Per altra banda Hurtado explica que defenen la unitat per a revertir les retallades, "siguem valencians, andalusos, catalans o bascos. No volem murs ni de Trump, ni de Torra, ni de Puigdemont. Volem la unitat del poble treballador per acabar amb les retallades".

Com a curiositat, Recortes Cero-Grupo Verde es presenta a les eleccions per al Congrés dels Diputats en les 52 circumscripcions espanyoles, i totes les llistes estan encapçalades per una dona. També es presentaran a les eleccions europees del 26 de maig.