El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Recta final de les obres del cunetó est del polígon Santiago Payá

Obres del cunetó est del polígon Santiago Payá / Ajuntament d'Alcoi

Les obres del cunetó est del polígon Santiago Payá han sigut encarregades a l'empresa IMESAPI, amb un valor de 315.471,35 euros.

Les obres que s'han estat realitzant per a la construcció del cunetó est del polígon Santiago Payá estan a la recta final, fent possible la solució de les filtracions d'aigua pluvials que inundaven les naus de les empreses del voltant.

L'obra ha tingut un recorregut aproximat d'un quilòmetre de longitud, en el que no solament s'inclou la construcció del cunetó, sinó també d'un camí paral·lel que anirà impermeabilitzant i ajudant per tal de recollir les aigües pluvials i evitar inundacions.

Pel que fa al treball de l'obra, ha sigut encarregat a l'empresa IMESAPI, per un valor de 315.471,35 euros, amb un termini de 6 mesos per a la finalització. Ara bé, cal recordar que l'Ajuntament d'Alcoi ja va començar a fer obres per la zona del polígon Santiago Payá, construint el cunetó oest, en aquesta ocasió, encarregat a l'empresa ELECNOR, S.A., amb un cost de 175.128,43 euros. Invertint al voltant de 500.000 euros per tal de posar solució a les filtracions d'aigua.

Segons Lorena Zamorano, regidora d'urbanisme, destaca que "amb aquestes obres i la resta d’inversions realitzades a les cinc àrees industrials així com les que realitzarem abans que acabe l’any, seguim treballant per tindre àrees industrials que complisquen amb les necessitats de les empreses ubicades a la nostra ciutat".