El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Reforestació d'11 hectàrees de la Serra Mariola, en el terme municipal d'Agres

Reforestació d'11 hectàrees de la Serra Mariola, en el terme municipal d'Agres / GVA
S'han plantat exemplars de roure valencià, fleix d'olor, arboços, servers, cirerers de Santa Llúcia i aurons

El Consell reforesta 11 hectàrees de la Serra de Mariola en el terme municipal d'Agres per a millorar la biodiversitat, afavorir el desenrotllament de la fauna silvestre i protegir els sòls enfront de l'erosió hídrica

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural mitjançant la reforestació d'11 hectàrees de la Serra Mariola, en el terme municipal d'Agres, ha pogut millorar la biodiversitat, afavorir el desenrotllament de la fauna silvestre i protegir els sòls enfront de l'erosió hídrica.

El que han fet per a poder dur-lo a terme, ha sigut, plantar exemplars de roure valencià, fleix d'olor, alborços, servers, cirerers de Santa Llúcia i aurons, en l'entorn del Paratge de la Cava Gran, del Paratge del Convent i la Senda dels Nevaters.

A més s'han realitzat tractaments selvícoles de condicionament, destinats a millorar l'estat sanitari de la pineda existent i s'han eliminat arbres morts, secs i afectats per plagues, s'ha podat arbratge sa i s'han triturat les restes i escampat les estelles.

L'objectiu d'aquesta reforestació, amb càrrec al Programa Operatiu Feder Comunitat Valenciana 2014-2020., és potenciar ecosistemes de més alt valor ecològic, amb especial atenció a la biodiversitat i a la multifuncionalitat dels boscos, per a tornar, d'aquesta manera, el seu màxim potencial ecològic.

Ha suposat un cost total de 45.647,73 euros, dels que 22.823,87 euros són aportats pel fons Feder.