El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PP d’Alcoi lamenta què la Generalitat no haja executat projectes molt importants dels pressupostos de 2022

Carlos Pastor i Nando Pastor / PP

Suposa una inversió de 4,5 milions d’euros que no s’han fet realitat, segons els populars en 2022.

El Partit Popular ha elaborat una llista de projectes no executats en 2022 malgrat estar dins del pressupost de la Generalitat per a l’actual exercici. El candidat a l’alcaldia del PP, Carlos Pastor, qualifica de “depecionant que seguim amb els mateixos projectes de fa 4 anys”.

Els projectes no executats, segons el PP, per part de la Generalitat a Alcoi en 2022 són la rehabilitació del Teatre Principal, la creació d’un nou pàrquing al Verge dels Lliris, la reforma de La Bassa, la rehabilitació del Molinar i del Centre Històric, l’ampliació del Verge dels Lliris, la millora de la mobilitat o la construcció del Centre de Turisme d’Interior a Rodes. Suposa 4,5 milions d’euros que no s’han fet realitat, segons els populars en 2022.


Carlos Pastor ha anunciat que “treballarem amb el Grup Parlamentari Popular per a presentar un paquet potent d'esmenes que corregisca la falta de projectes nous per a la ciutat”. El candidat a l'Alcaldia ha afegit que “no podem parlar tots els anys de les mateixes coses i, damunt, no fer-les. Hem de parlar de projectes que il·lusionen als alcoians i que ajuden a eixir de la paràlisi en la qual estem immersos”.

Per la seua banda, el diputat autonòmic del Grup Popular, Nando Pastor, ha criticat que el balanç de l'execució del pressupost de la Generalitat Valenciana (GVA) per a Alcoi “se salda amb l'incompliment del cent per cent de les inversions promeses pel president Ximo Puig”.