El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reinvenció i adaptació, els dos termes bàsics per a les empreses, a exposició en el FOCUS 

IVACE, CEEI i Ajuntament d'Alcoi organitzen aquesta nova edició del FOCUS PIME, que es podrà seguir en línia. 

Hi haurà dos taules redones, una primera amb exemples d'empreses que han sabut readaptar-se en aquest temps de pandèmia, i una segona amb altres que faciliten el bot de la digitalització. El FOCUS enguany analitza dos importants conceptes per a les empreses ara per ara, i les intervencions es podran seguir en línia. 

Les nostres comarques han fet sobrades mostres de capacitat de reinvenció. Amb la pandèmia, no han sigut poques les indústries que s'han reconvertit per a fabricar mascaretes, gel o bates quan no era el seu principal producte. Els seus exemples cal fer-los arribar a la resta de teixit industrial, i per això la primera taula redona del FOCUS d'enguany ha reunit algunes d'elles com Nirvel o Visdeltex. Jesús Casanova, director del CEEI Alcoi-València, ens detalla els participants de la primera taula.I quan acabe tot aquest malson de pandèmia, les empreses han d'estar preparades per a competir en el món que ens quedarà. Per a açò és indispensable la digitalització, tema que ocuparà la segona taula redona amb els participants que ens detalla Jesús Casanova en el següent vídeo. 

 

Enguany el FOCUS és en línia i amb inscripcions gratuïtes. Serà el 18 de novembre a partir de les 16.15 hores. Més informació ací.