El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reivindicació de l'obra completa de Joan Valls en la presentació d'Eines' i les exposicions a l'IES Pare Vitòria

Presentació d'Eines i de les dues exposicions / R. Lledó
Vora 70 persones han acudit a aquesta presentació

Jordi Botella, cap de redacció d'Eines, ha destacat que "s'ha volgut transmetre una imatge transversal de Joan Valls", on destaquen els "testimonis de primera mà". A la inauguració, que ha finalitzat amb un vi d'honor, han estat unes 70 persones amb representació de la corporació municipal

Ja s'ha presentat públicament la 27a Revista Eines de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi. A banda d'aquesta consolidada publicació, també s'han inaugurat les exposicions 'Mariola' de Josep Durà i Peirò, i la fotogràfica de Xavi Terol dedicada al poeta alcoià. A la inauguració, que ha finalitzat amb un vi d'honor, han estat unes 70 persones amb representació de la corporació municipal.

Jordi Botella, cap de redacció d'Eines, ha destacat que "s'ha volgut transmetre una imatge transversal de Joan Valls", on destaquen els "testimonis de primera mà". Una reivindicació unànime ha sigut l'edició de l'obra completa del poeta.

Aquest ha sigut un acte més de 2017 com a Any Joan Valls. Pel que fa a les exposicions, s'ha rescatat una de fa 30 anys on participa el fotògraf Xavi Terol. Josep Durà i Peiró, autor de l'expo 'Mariola', ha afirmat que "Joan Valls tenia els mateixos gustos que jo en la Serra de Mariola" i ha comparat aquesta exposició amb 'La Cançó de Mariola' del poeta.