El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Relativa satisfacció entre l´empresariat participant al Heimtextil

FIRA TEXTIL ALEMANYA

La Fira de Frankfurt és una de les principals cites per a les empreses i professionals del sector del tèxtil per a la llar en el món. Des de la seua posada en marxa el 1971 s´ha constituït com una excel•lent plataforma per a presentar al mercat internacional les novetats i tendències que marcaran la moda de tèxtil llar durant l´any. En la passada edició de la Fira participar un total de 2.721 expositors procedents de 64 països dels cinc continents rebent la visita de 74.000 professionals del sector procedents de 121 països.

Les empreses espanyoles i, especialment les valencianes de les comarques de l´Alcoià, Comtat i Vall d´Albaida han presentat en aquest certamen les seues últimes tendències en teixits per a la tapisseria i la decoració: jacquards, estampat, parament de la llar, cortines i roba de llit. A l´espera d´un pronunciament oficial, la impressió dels empresaris respecte de l´edició de 2010 ha sigut positiva.

Per donar suport i promocionar la participació de les empreses espanyoles i valencines a la fira, ATEVAL ha realitzat un mailing digital amb informació de les mateixes a més de 3.000 compradors potencials i professionals del sector Tèxtil-Llar tant d´Alemanya, com de països de la resta del món.