El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Remeten els vents, que deixen de moment poques incidències a les nostres comarques

Retencions a l'altura d'Ibi / AM
Una retenció a l'autovia per la caiguda d'un cartell, i la retirada d'un parell d'arbres i teules del sostre d'una empresa, són les actuacions fetes pels Bombers

Un parell d'arbres caiguts, la retirada d'unes teules d'una empresa a Muro i una retenció de menys d'una hora a l'autovia pel perill que caiguera un gran cartell. Són les incidències més importants viscudes aquest 11 de desembre dins de l'alerta de vent i que, afortunadament, no deixen danys personals. L'AEMET preveu retirar l'alerta a primera hora de la vesprada.

Els vents han bufat molt fort en aquestes últimes hores, tot i que, afortunadament, a les nostres comarques no cal lamentar cap dany important. Sí que hi ha hagut incidències, com per exemple, la caiguda d'un parell d'arbres a la urbanització El Sargento al recinte firal d'Alcoi, i que els bombers han retirat. Els bombers també han eixit a primera hora del matí per a retirar unes teules d'una empresa de Muro que hi havien caigut del sostre. I a l'autovia, ha estat a punt de caure un cartell de grans dimensions al punt quilomètric 463, a l'altura d'Ibi. Els bombers han anat per amarrar el cartell i evitar cap problema, i la intervenció ha suposat una retenció de vehicles de quasi una hora, però a hores d'ara el trànsit ja està normalitzat. Des de la Direcció General de Trànsit no han detectat cap incidència més en les nostres comarques.

Des de l'Agència Estatal de Meteorologia, l'AEMET, es preveu la retirada de l'alerta per vents a les nostres comarques a partir de les 15 hores d'aquest 11 de desembre. En les últimes hores, la ratxa més fort de vent a la comunitat s'ha registrat a Bunyol, de 83 quilòmetres per hora. A prop nostre s'han registrat ratxes de més de 60 quilòmetres per hora a Xàtiva i Ontinyent. A l'Alcoià i el Comtat, segons els radars de Meteoclimatic, les ratxes més fortes han oscil·lat entre els 47 i els 54 quilòmetres per hora. Tot i això, encara queden unes poques hores al davant amb alerta pels forts vents, així que precaució.