El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

RENFE duplica els trens a Cocentaina per a visitar la Fira de Tots Sants

4 tres arribaran els dies 1 i 2 a Cocentaina des de València, altres 3 el dissabte 3 de novembre i fins a 5 combois el diumenge 4. Tot per incentivar a la gent a visitar la Fira de les Fires

S'apropa una 672 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina plena de novetats i millores. I una d'elles és l'increment dels serveis ferroviaris, com una aposta pel transport sostenible al mateix temps que s'anima als veïns de tota la Comunitat a visitar la Fira de Cocentaina.

Així, RENFE duplica els serveis previstos per als 4 dies que dura la Fira de Tots Sants, de l'1 al 4 de novembre. Un acord al qual s'ha arribat entre responsables del Departament de Fira i responsables de RENFE, per "afavorir, per una banda el transport ferroviari i per l'altra la promoció del certamen entre les diferents comarques valencianes". Consulta clicant en la imatge els horaris dels trens:A més a més, un autobús arreplegarà als viatgers des del baixador del tren fins a la plaça de Sant Pere, ja en plena zona del Soc Àrab de la Fira. El trasllat en autobús es farà mitja hora abans de l'eixida del tren.

Per altra banda, cal recordar que la Fira es promociona en diferents trens de RENFE, dins dels vagons en cartells publicitaris, per tal d'atraure visitants de tots els racons.