El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Renfe patrocina les festes de Moros i Cristians d'Alcoi

Renfe patrocina les festes de Moros i Cristians d'Alcoi
La campanya està activa en els trens i les maquines d'auto venda

Les festes de Moros i Cristians d'Alcoi s'anuncien de manera gratuïta en els trens i les maquines auto venda de Renfe gràcies a un acord de col·laboració amb l'operadora ferroviària.

L'operadora ferroviària Renfe, anuncia de manera gratuïta en totes les estacions de Renfe rodalies de València i màquines auto venda del nucli de rodalies a més d'en paper, en els trens de rodalies i en els de mitja distància com és el cas del de Xàtiva- València, les festes de Moros i Cristians d'Alcoi.

Axó ha sigut possible gràcies a un acord de col·laboració amb Renfe.

Aquesta campanya forma part de la campanya de publicitat de les festes i a més se suma la col·locació de 100 mupis en diferents ciutats de la Comunitat, els mitjans de comunicació que faran eco de les festes a través de tascons radiofònics i insercions en premsa digital i escrita, no solament en la Comunitat, sinó també en la província de Múrcia.

Aquest tipus de promoció i les accions en fires per a atraure el públic europeu s'espera que augmente l'assistència.

Per altra part, els Països Baixos, ja han confirmat la seua presència per a cobrir les festes els corresponsals a Espanya del NRC Handelsblad un dels periòdics holandesos de major importància i que destaca especialment per la seua temàtica internacional.