El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Renovada imatge a la web municipal de Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina estrena nova plana web amb un disseny "intuïtiu, clar i ordenat"

L'objectiu era millorar la imatge al mateix temps que es fa més intuïtiva i clara. També s'ha potenciat el buscador, i la nova pàgina s'adapta als mòbils.

Cocentaina estrena aquest 7 de febrer nova web municipal amb una imatge renovada. Des del consistori expliquen que s'ha treballat perquè siga més intuïtiva, clara i ordenada. També s'ha potenciat el buscador perquè siga potent, i la nova web s'adapta perquè es puga vore bé als mòbils. A més d'informació municipal, també connecta amb les webs de turisme, participació ciutadana, Fira o altres pàgines on hi ha informació de la capital del Comtat, com ara la seu electrònica o la web de transparència que depén del govern central.

El regidor Toni Hernández reconeix que "feia falta modernitzar la web de Cocentaina i fer-la més manejable per a tots, ha sigut un treball coordinat amb alcaldia al qual li hem dedicat 5 mesos i que ara dóna els seus fruits. Esperem que a la gent li resulte còmoda i, sobretot, d'utilitat, a banda que li agrade el disseny clar i senzill que hem imprés en ella".