El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de ,

Renovar-se o morir

L'equip d'ARAMULTIMÈDIA treballa a hores d'ara preparant un canvi informàtic crucial per al nostre projecte. Quan complim pràcticament dos anys i mig d'existència, cada dia que consumim tenim més clar que el nostre futur passa per consolidar-se a la xarxa i ser el mitjà de referència d'àmbit comarcal, en valencià i modern que els nostre veïns i veïnes esperen i, en part, ja poden gaudir.

La nostra evolució natural, lligada necessàriament a la nova realitat dels mitjans a Internet i les noves tendències, ens ha fet plantejar-nos un nou setge per seguir avançant i seguir fixant-nos noves fites.

Som conscients que els últims mesos els problemes informàtics a la web han estat una constant. Inconvenients dels quals, sense voler, us hem fet partícips a tots vosaltres ocasionant grans molèsties. Malgrat haver-nos forjat una imatge ja reconeguda al llarg de les comarques, pensem que les millores plantejades ens posicionaran al lloc que fa temps busquem, sense perdre en cap cas la nostra identitat ni les nostres primeres mires.

En aquesta nova aposta per la comunicació digital, que en breu us presentarem, guanyaran pes els nostres lectors i lectores. Vosaltres, a partir d'ara però com ja ho heu sigut sempre, tornareu a ser fonamentals per fer-nos digerir a tots nosaltres una actualitat que es complica cada dia que passa una mica més. Sense renunciar a l'anàlisi i l'opinió des de la nostra redacció, us obrirem la porta a formar part del nostre equip i aportar una nova visió que també serà la nostra.

Amb un nou disseny, però que no farà sinó reforçar la nostra imatge actual, seguirem apostant fort per les xarxes socials. Facebook i Twitter seran fonamentals per arribar fins vosaltres com fins ara ho han sigut, però també ocuparan un lloc eminent a la nostra portada.

I encara que a la vista fem un canvi considerable, com dèiem, els nostres objectius seran els mateixos que ens van fer assetjar la xarxa ara fa dos anys i mig. Oferir informació immediata, aportant un punt de vista diferent a tot allò que tractem, fer forta la presència de la nostra llengua a la xarxa per fomentar l'eix Cocentaina-Alcoi-Ibi, i sempre d'una vessant crítica que sempre ens ha diferenciat.

Ara més que mai, ARAMULTIMÈDIA sou vosaltres. Esperem que el canvi us siga de gust.

Salut!