El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reobri el mercadet de Batoi amb el compliment de les restriccions

Accés al recinte.

L'horari d'obertura era de 8 a 14 h.

El mercadet de Batoi ha sigut el primer de tot Alcoi en començar a recobrar la seua activitat habitual. Ha sigut aquest diumenge, i ho ha fet amb l'aplicació de restriccions i sense que s'apreciaren aglomeracions de gent, almenys al voltant del migdia.

Tal com s'havia anunciat, s'ha col·locat un perímetre de tanques per tal de controlar l'aforament; soles 24 persones alhora i totes veïnes del barri. Això no ha impedit que en els túnels d'accés a Batoi es veiés a algunes persones carregant bosses d'aliments de camí a Santa Rosa. Solament s'han instal·lat paradetes d'alimentació, al voltant d'unes deu, principalment fruita i verdura, encara que també d'altres productes com pa o fruit secs.

Una persona s'ha encarregat de controlar l'aforament a l'entrada del recinte, instant als usuaris a què feren ús d'un dispensador de gel hidroalcohòlic instal·lat just al costat de l'accés. Un cartell anunciava també les restriccions sanitàries, a saber: distanciament social mínim de dos metres, la prohibició de tocar els productes, i no accedir al mercat en cas de presentar símptomes per Coronavirus.