El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reobri el Palau Comtal al públic

A partir d'aquest 20 de maig obri de nou les portes al públic el Palau Comtal de Cocentaina. L'horari és restringit de matí i s'han establert mesures com un itinerari de sentit únic. 

Aquest dimecres 20 de maig ha obert de nou les portes al públic el palau Comtal de Cocentaina. Així, es podrà visitar de nou aquests edificis, "una de les joies del gòtic i renaixement", en horari de 10 a 13 hores.

S'han establert una sèrie de mesures per adaptar-se a la situació actual i poder assegurar les mesures de distanciament. Així, per exemple, s'ha senyalitzat tot l'itinerari amb un sentit únic per evitar encreuament de persones. També es controlarà l'aforament, i hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada. S'han disposat diversos codis QR que permeten descarregar fullets informatius en els mòbils, i evitar així l'intercanvi de papers. 

De moment l'horari de visita és de 10 a 13 hores, però a poc a poc, i a mesura que avancem en la desescalada, s'ampliarà l'horari. Per altra banda, el Refugi Antiaeri no s'obrirà fins que no s'hagen superat les diferents fases, perquè les condicions de ventilació i aforament són limitades, segons expliquen des del consistori. 

Ivan Jover, regidor de cultura, considera "molt important anar recuperant a poc a poc la normalitat amb l'obertura al públic del museu municipal del Palau Comtal, sens dubte, un dels edificis més importants i visitats al nostre municipi".