El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reobri el parc del Romeral d'Alcoi amb noves zones de jocs infantils

Una pista per a ciclistes és una de les novetats. El parc es completarà després de l'estiu amb jocs per a xiquets amb diversitat funcional

S'ha instal·lat nova oferta, com una pista per a bicicletes amb senyalització. La zona es completarà després de l'estiu amb altra zona de jocs centrals que estarà adaptada per a xiquets amb diversitat funcional. Les obres han suposat una inversió de 224.500 euros aportats per la Diputació d'Alacant. 

El parc del Romeral d'Alcoi va ser una de les zones que més va patir la forta tempesta de neu i vent de principis del 2017. Un temporal que va deixar molts arbres caiguts, zones desbaratades i moltes actuacions de millora per fer. Doncs bé, una de les que ja ha acabat ha sigut la renovació del parc del Romeral, així com la millora de la zona de jocs infantils. A més a més s'ha instal·lat nova oferta, com una pista per a bicicletes amb senyalització. La zona es completarà després de l'estiu amb jocs centrals, adaptats per a xiquets amb diversitat funcional. Les obres han suposat una inversió de 224.500 euros aportats per la Diputació d'Alacant.