El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reobri el pontet de la Venta Nadal

El nou pont a la Venta Nadal

Ja es pot anar d'Alcoi a Benilloba el rebolcat, ara que s'ha obert el nou pont de la Venta Nadal a la CV-70. 

Les obres han durat el doble de temps de l'esperat pel confinament, però 6 mesos després d'iniciar-se per fi ha reobert al trànsit el pont de la CV-70 entre Penella i Benilloba. Ara dos cotxes poden creuar-se sense problemes en aquest tram. 

Ja han finalitzat les obres al pont de la CV-70 a Penella, a l'altura de la Venta Nadal. Començaren el 7 de gener amb la idea de durar 3 mesos, però durant el confinament no es va avançar i finalment s'ha obert al trànsit aquest 7 de juliol, 6 mesos després. 

Les obres, amb 400.000 euros de pressupost, han servit per a ampliar la calçada, estreta en aquest punt, i que ara permet el pas de dos vehicles en diferents direccions. Però també s'ha reparat el pont perquè les aletes estaven desplaçades per l'enfonsament provocat per les pluges, i s'han reconstruït els murs de formigó als dos màrgens del riu.

Així, torna a estar obert aquest camí entre Alcoi i Benilloba el rebolcat, un tram amb un traçat de muntanya que suporta un trànsit mitjà de 812 vehicles diaris.