El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reobrin en Alcoi les instal·lacions esportives cobertes

Piscina del Complex Eduardo Latorre.

El seu ús s'ha de sol·licitar amb cita prèvia, i solament per a entrenaments bàsics en esportistes federats no professionals en aquelles modalitats esportives en les quals no existisca contacte o el risc de contagi siga baix

L'arribada de la Fase 2 de la desescalada ha fet que ja es puga reprendre l'activitat en les instal·lacions esportives cobertes. La mesura afecta als pavellons Miguel Sarasa i Mutualitat de Llevant del Poliesportiu Francisco Laporta, així com a les dos piscines i pistes de pàdel del complex Eduardo Latorre.

Per a les piscines cal assenyalar que l'obertura al bany serà a partir del dimarts 2 de juny, de dilluns a divendres de 7 a 22 h i els dissabtes de 8.30 a 14.30 h. Les reserves es faran dins de les 48 h en les quals es vulga fer ús de la instal·lació a través del telèfon 96 629 59 09.

Els abonats de la instal·lació tindran accés gratuït i els no abonats podran accedir liquidant la quantia de la taxa municipal estipulada per a tal efecte. Serà obligatori acreditar-se en el punt de control per a accedir a la instal·lació

Caldrà complir una sèrie de normes: es permetrà la utilització de les piscines per a la pràctica esportiva de la natació, o en defecte d'això de la realització d'activitat física/exercici físic en qualsevol dels dos gots, però en cap cas la seua utilització de manera recreativa.

L'activitat esportiva requerirà la concertació de cita prèvia, organitzant torns horaris, fóra dels quals no es podrà accedir a la instal·lació. L'usuari només tindrà accés a l'hora reservada disposant de: 1 hora per a entrada i bany més 15 minuts per a eixida de l'aigua i canviar-se en els vestuaris. Només podrà exercir l'activitat una persona/esportista per carrer d'entrenament. No es podrà utilitzar la zona de jacuzzis, hidromassatges i frigidarium. Així mateix, es podran utilitzar els vestuaris i taquilles, respectant el que es disposa a aquest efecte en les mesures generals de prevenció i higiene enfront de la Covid-19. No es podrà fer ús de les dutxes dels vestuaris ni les fonts d'aigua. Igualment, com a material de natació es posarà a la disposició de l'usuari una taula i pull-buoy per persona.

En tot cas s'haurà de mantenir la distància social de mínima de 2 metres amb els altres usuaris i treballadors de les instal·lacions esportives, tant en l'entrada, eixida com a ús de les instal·lacions esportives. Serà obligatori l'entrada i eixida amb màscara, així com desinfecció de mans amb gel disposat a aquest efecte.