El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reparada la coberta del pavelló de Muro on apareixien goteres i filtracions

Coberta / Ajuntament de Muro
El cost final de l'obra ha sigut de 105.935,50 euros

L'obra ha durat aproximadament mes i mig i ha estat una actuació imprescindible per a centenars d'esportistes murers. Segons els tècnics municipals, aquestes anomalies vénen causades per una mala praxi i una col·locació defectuosa de les plaques solars existents, per part de l'empresa adjudicatària de tal concessió

Segons conta l'Ajuntament de Muro, ja ha sigut reparada la coberta del pavelló del Poliesportiu Municipal després de molts anys de "tremendes deficiències". El cost final de l'obra ha sigut de 105.935,50 euros, i ha consistit bàsicament en la col·locació d'una sobrecoberta damunt de la ja existent.

L'obra ha durat aproximadament mes i mig i ha estat una actuació imprescindible per a centenars d'esportistes murers. A la imatge es poden apreciar ben bé les goteres al centre de la pista. Cal recordar -segons l'apreciació dels serveis tècnics municipals-, que aquestes anomalies vénen causades per una mala praxi i una col·locació defectuosa de les plaques solars existents, per part de l'empresa adjudicatària de tal concessió.

El procediment administratiu previ va arrancar a principi de 2016, ja que en tractar-se d'una reparació subsidiària de la instal·lació, "s'han hagut de treballar molt bé tots els informes preceptius previs a la posterior demanda de responsabilitats econòmiques als presumptes causants del problema", segons fonts del consistori.

El regidor d'Esports, Kike Pascual, indica que "ens congratulem pel fet d'haver solucionat aquesta problemàtica, esperem que per sempre, i volem i desitgem que els nostres esportistes no hagen de patir ja mai cap tipus de contratemps en aquesta instal·lació i puguen gaudir del seu esport preferit en condicions òptimes i normals".