El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Repàs dels Moros i Cristians de 2018 amb la Revista de Festes de Cocentaina

El Pati d'Armes del Palau Comtal ha sigut, un any més, l'escenari de la presentació de la Revista de Festes de Cocentaina. Les festes se celebren del 9 al 12 d'agost, encara que setmanes abans hi ha una atapeïda programació de 'voltetes'. Pablo León ha sigut el coordinador de la revista, mentre que la portada és una foto de Marc Pascual. La venda de la revista ja està disponible.

Hipòlit Borràs, president de la Junta de Festes de Cocentaina, ha indicat al seu discurs que "la revista és el nostre particular notari que alça acta de tot el que passa". També ha indicat que "fa un viatge en el temps". Mireia Estepa, alcaldessa, ha indicat que "moltes persones que estimen la festa contestana posen en les nostres mans articles i fotografies". Assegura que és "un treball on brilla el seu amor per les festes de Moros i Cristians".

L'acte ha estat conduït per la periodista Maite Barrachina Vidal. Pablo León Vidal, coordinador de la revista, ha fet una lluïda explicació de tot el que es pot trobar a la publicació. També ha participat Carolina Ferre, presentadora contestana que actualment treballa a 'À Punt directe'.