El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Repassem les pel·lícules de la dècada dels 2000 en el pròxim “Estem…de cine”

En el canal de YouTube de la Regidoria de Joventut es poden trobar tots els programes d'"Estem...de cine" emesos al llarg de les seues dues temporades.

El programa de la Regidoria de Joventut analitza les pel·lícules més significatives estrenades entre el 2000 i el 2010 en el programa del mes de març. Aquesta volta ens presenta el programa un dels alumnes del Taller de Cine de la Casa del Pavo, Mauro García.

Jorge Hinojosa i Ajo Valls, xarraran sobre els films que d’alguna manera han marcat cada un dels anys de la dècada dels 2000. Gladiator, Amelie, Olvídate de mí, Mamma mia!, 300Buried són soles algunes de les pel·lícules que veuran en aquest programa. Una barreja amb diferents gèneres cinematogràfics per repassar tota una dècada que dona per a molt. 

Mauro García, destaca d’entre totes les pel·lícules mencionades al programa, el film francés de 2001, Amelie, del director Jean-Pierre Jeunet i Hacia rutas salvajes, l’adaptació del llibre homònim de Jon Krakauer, dirigida per l’actor Sean Penn. García explica que aquestes dues obres li resulten interessants per l’esperit vitalista i apassionat que transmeten.

"Estem...de cine" s'estrenarà el pròxim divendres 26 a les 18h en el canal de YouTube i en el Facebook de la Regidoria de Joventut i a les 19h en el canal de YouTube de Jorge Hinojosa.