El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reptes per als pròxims dos anys de govern a Alcoi: Rodes, Entença i l'adjudicació del nou servei de neteja viària

Toni Francés amb els 8 regidors socialistes / R. Lledó
Sumats a promoció econòmica, Benestar Social i obertura d'algunes fonts més

Amb la presència dels 8 regidors que formen el govern en minoria, Francés ha destacat que els objectius i reptes principals per als pròxims dos anys de legislatura passen per avançar en el projecte de Rodes, que aspira a ser un institut cosmètic en el futur. Altres dels projectes que ja s'ha presentat a la ciutadania és el nou Carrer Entença que "comptarà amb materials sostenibles", segons Toni Francés. L'adjudicació del nou servei de neteja viària és altre dels objectius abans d'acabar la legislatura.

El govern socialista d'Alcoi, encapçalat per Toni Francés, ha anunciat els reptes per als pròxims dos anys de legislatura. Amb la presència dels 8 regidors que formen el govern en minoria, Francés ha destacat que els objectius i reptes principals per als pròxims dos anys de legislatura passen per avançar en el projecte de Rodes, que aspira a ser un institut cosmètic en el futur. Altres dels projectes que ja s'ha presentat a la ciutadania és el nou Carrer Entença que "comptarà amb materials sostenibles", segons Toni Francés. L'adjudicació del nou servei de neteja viària és un històric problema a Alcoi, que ara el govern municipal es marca com a objectiu abans d'acabar la legislatura.

A banda d'aquests reptes, l'alcalde ha dit que "seguiran treballant en matèria de Benestar Social i Promoció Econòmica". Francés ha volgut recordar les paraules del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedeu, a Alcoi en dir que "és una de les ciutats on més ha baixat l'atur, i sobretot, l'atur juvenil".

Altre dels temes que ha volgut realçar el govern és l'autorització per part de Conselleria per obrir algunes fonts. Jordi Martínez ha confirmat que "les pròximes fonts que s'obriran seran les de la Rosaleda i la de la Plaça Espanya". A banda de projectes de futur, el govern també ha fet balanç dels dos primers anys de govern. Açò ho contarem en breu, també, a ARAMULTIMÈDIA.