El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

República Valenciana-Partit Valencianista europeu presenta a Alcoi les seues candidatures autonòmiques

Dijous 17, a les 19:30 i en el Centre Cultural Ovidi Montllor d'Alcoi (Vistavella 8), el partit República Valenciana-Partit Valencianista presentarà els seus caps de llista en les tres circumsripcions valencianes.

República Valenciana-Partit Valencianista Europeu torna a presentar-se a les eleccions autonòmiques que se celebraran el pròxim mes de maig. I aquest dijous 17 de novembre, a les 19:30 hores, a l'Ovidi Montllor (barri Santa Rosa), els candidats per Castelló, Alacant i València es presentaran oficialment als simpatitzants i votants d'aquest partit torna a presentar de nou a les eleccions autonòmiques.

A banda de la presentació dels candidats, RV-PVE aprofitarà per a explicar les línies de treball i objectius. Electoralment, aquest partit pretén aconseguir el nombre més gran de diputats possibles en les Corts Valencianes i així caminar cap a un Estat independent "on els valencians puguem decidir per nosaltres mateixa el nostre futur aconseguint les claus de la caixa i de la casa", Són paraules dels seus representants a Alcoi.

RV-PVE lluitarà per a reivindicar i equiparar les inversions en el País Valencià respecte a la resta de l'Estat. L'infrafinançament n'és, per tant, prioritat.

Unes mancances pressupostàries que incideixen directament en què els valencians i valencianes no puguen gaudir d'una Educació, una Sanitat i unes infraestructures de qualitat per al desenvolupament del territori.ar dels valencians.

RV-PVE és un partit d'obediència únicament valenciana i seran els valencians d'Oriola a Vinaròs qui decidiran el seu futur i les aliances que estimen més oportunes.