El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Repunt de nous positius a les comarques

S'han registrat 17 nous casos a les comarques des de l'última actualització, la xifra més alta des que tenim dades del departament (tot i que és una xifra aïllada que fins que no passen uns dies no es pot interpretar). Per contra, és el segon dia consecutiu sense morts. 

En les dades oferides aquest 30 d'abril (i que fan referència sempre al dia anterior), les nostres comarques sumen 17 nous positius.

És la xifra més alta des que tenim dades per departaments, que normalment està al voltant de cinc nou casos diaris. Però es tracta d'una xifra aïllada, cal vore si es manté els pròxims dies, perquè ja hem tingut algun pic puntual com aquest. El passat 11 d'abril es registraren 13 nous casos; i 22 en dos dies, els 23 i 24 d'abril. Foren dies concrets, perquè la resta del temps mantenim la mateixa tendència més baixa.

Així, el total de positius detectats a les comarques són 444, tot i que no sabem quants continuen actius ni les altes. 

Per contra, és el segon dia consecutiu sense que registrem morts per coronavirus a l'Alcoià i el Comtat. La província d'Alacant tan sols ha registrat una mort en l'últim dia, que correspon al departament de la Matina Baixa. El total acumulat de morts a les comarques es manté en 110.

 

Més informació... Cronologia de les dades referides al Departament de Salut d'Alcoi.

Clica ací er a seguit les dades diàries.