El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rescat doble en helicòpter a Alcoi

Els Bombers atenien una dona amb el peu fracturat a prop del Castell de Barxell, quan s'apropa una senderista amb un esquinç. L'helicòpter Alfa 1 dels Bombers va atendre un total de 5 rescats a la província en tres hores.

Fins a 5 rescats en helicòpter feren els Bombers aquest diumenge 9 de maig a la província d'Alacant. Les dos primeres eixides foren a Alcoi al voltant de les 13 hores. A uns 25 minuts del Castell de Barxell, l'helicòpter va anar per traslladar una dona de 61 anys amb una fractura en el peu. Mentre feien aquest rescat, va apropar-se una altra senderista perquè tenia un esquinç, i també la van traslladar a l'hospital corresponent. 

Poc després, a les 13:11, l'helicòpter viatja fins a la serra d'Oriola per atendre un altre possible esquinç, i a les 13:32 van fins a Tibi, o a la vora del pantà tenim un altre senderista té un esquinç. Finalment a les 14:55 en la Serra Gelada entre Benidorm i Alfàs del Pi, es rescata a una dona de 64 anys amb una baixada de tensió i que havia quedat inconscient.

Els Bombers asseguren que el servei de rescat amb l'helicòpter ha sigut constant aquest 9 de maig, amb cinc servicis entre les 13 i les 15 hores. Tan sols després, quan es va poder alliberar, es va incorporar als treballs d'extinció del foc a l'Alcalalí, a la Marina Alta, que s'ha controlat aquest matí, dilluns 10 de maig.