El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rescatades amb helicòpter dues persones a paratges de Tibi i La Torre de les Maçanes

Rescat al Maigmó / Bombers

Entre les 11 i les 13 h s'han produit els dos rescats

Una dona ha estat rescatada a la zona del Maigmó, al terme municipal de Tibi. La senderista ha sofrit una factura de tíbia i ha sigut traslladada en helicòpter. Els bombers també han informat d'un segon rescat a les nostres comarques, concretament a La Torre de les Maçanes.

El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha informat del rescat d'una dona al paratge del Maigmó, al terme de Tibi, aquest dissabte 3 d'abril cap a les 12 h. La senderista, de 45 anys, ha partit una fractura de tíbia. Segons els bombers, ha estat traslladada en helicòpter fins al Parc de Bombers de Sant Vicent. Allí estava esperant-la un SAMU. En el rescat d'aquesta dona ha intervingut un grup de rescat i, com a mitjans aeris, un helicòpter.


Minuts més tards, els bombers també han intervingut a un rescat a La Torre de les Maçanes, concretament al Port de Benifallim a la zona del pou de neu. L'home de 56 anys ha sofrit una caiguda mentre caminava per la serra i no ha pogut continuar amb la marxa, segons els bombers.


Com ha succeït amb l'anterior rescat, també ha sigut traslladat en helicòpter fins al parc de Bombers de Sant Vicent.